Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τα Barilla Ολικής Αλέσεως στα Wellness Weekends on the Beach!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο σαββατοκύριακα ευεξίας, που πραγματοποιήθηκαν με τη χορηγία  των ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως από το περιοδικό Fitness & Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS στις 19 και 20 Ιουνίου 2010 στον Αστέρα Βουλιαγμένης, και στις 26 και 27 Ιουνίου 2010 στο Moraitis Sports Club στην παραλία του Σχοινιά. Οι νέες ανανεωμένες συσκευασίες των ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως έδωσαν τη δική τους «καλοκαιρινή γεύση» στο εντυπωσιακό event μέσα από πρωτότυπους διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. 

Πιο συγκεκριμένα είχαν όλοι την δυνατότητα να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν μέσα από πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες όπως συμβουλές διατροφής και δωρεάν λιπομετρήσεις, Βeach Yoga με την Νίκη Πετρουλάκη, Aqua Fun ασκήσεις και μαθήματα εκγύμανσης “Replayce” με την Έρρικα Πρεζεράκου. Μοναδικά δώρα προσέφεραν τα Barilla Ολικής Αλέσεως και επιπλέον, μέσω των διαδραστικών διαγωνισμών οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να συμμετάσουν σε κλήρωση για σεμινάριο μαγειρικής με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και εξάμηνες συνδρομές στα γυμναστήρια Asana.
 
Τα ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως συνιστούν την υγιεινή απόλαυση του καθημερινού μας γεύματος και μας προσκάλεσαν να ανακαλύψουμε τα καλά του Ευ Ζην σε μια καλοκαιρινή και ανέμελη ατμόσφαιρα γεμάτη happenings και πλούσια δώρα.  
  
Barilla Ολικής Αλέσεως: Ανακαλύψτε τα καλά του Ευ Ζην!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...