Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Οι περίεργες δίαιτες των celebrities

  • 0
     



Ποια star πίνει ξύδι; Ποια λεμόνι; Και ποια τρώει μόνο ότι μαγειρεύεται σε 5 λεπτά; To σύμπαν των celebrities πάντα ήταν ιδαίτερο και πρωτοποριακό. Ειδικότερα όταν έχει να κάνει με δίαιτες και μυστικά διατροφής, το Hollywood πάντα έχει κάτι νέο να προτείνει.
Επιλέξαμε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες δίαιτες που έχουν κάνει κατά καιρούς οι αγαπημένες μας stars και παρουσιάζουμε…

1. Βeyonce Knowles
 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Mπορεί τώρα ως μέλλουσα μανούλα να έχει άδεια να τρώει τα πάντα, αλλα για το ρόλο της στην ταινία «Dreamgirls» το 2006, η Beyoncé Knowles όχι μόνο έκοψε τους υδατάνθρακες από τη διατροφή της, αλλά σχεδόν και όλα τα υπόλοιπα τρόφιμα.
Το μυστικό της; Με το πρόγραμμα Master Cleanse – ένας συνδυασμός αποκλειστικά από ζεστό νερό, πιπέρι καγιέν, σιρόπι maple και χυμό λεμονιού έχασε γρήγορα 10 κιλά.
Κράτησε τη «δίαιτα» για 2 εβδομάδες και στο τέλος του διαστήματος αυτού παραδέχθηκε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φάει ένα κουτί με ντόνατς. Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησαν το ζεύγος Demi Moore – Ashton Kutcher πέρυσι (αλλά μάλλον η Demi το παράκανε…)
 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
2. Anne Hathaway
Λίγο πριν τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, η Anne Hathaway συχνά καταφεύγει σε υπέρ το δέον δραστικά μέτρα. Το 2009 για παράδειγμα, παραδέχθηκε ότι συχνά ακολουθεί το πρόγραμμα 48-Hour Detox, που περιλαμβάνει μόνο ένα ρόφημα που φτιάχνει ο personal trainer της, David Kirsch, το LemonAid: ένα μίγμα από λεμόνι, πιπέρι καγιέν και σιρόπι maple 4 φορές την ημέρα.
3. Megan Fox
 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Η Megan Fox έχει δηλώσει ότι έχει αδυναμία στα γλυκά και ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει αυτή την κακή συνήθεια είναι να καταφεύγει στη γνωστή θεραπεία της: το ρόφημα νερό-μηλόξυδο 3 φορές την ημέρα πριν από κάθε γεύμα.
4. Jessica Simpson
 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Το 2007, η Jessica Simpson έπρεπε να χάσει γρήγορα κιλά για το νέο της ρόλο. Με τη βοήθεια του trainer της και συγγραφέα του «5-Factor Diet and Fitness», Harley Pasternak, η Simpson κατάφερε να χάσει περισσότερα από 10 κιλά.
Η δίαιτα «5-Factor Fitness» περιλαμβάνει άσκηση 5 φορές την εβδομάδα, 5 γεύματα την ημέρα που μαγειρεύονται σε χρόνο έως 5 λεπτά και διαρκεί 5 εβδομάδες.
Τόσα χρόνια μετά η Simpson έχει αρκετές μεταπτώσεις στο βάρος της, αλλά πλέον δηλώνει ότι αποφεύγει απλά τα «λευκά» φαγητά, ήτοι ότι περιέχει λευκό αλεύρι, και προσπαθεί να καταναλώνει άπαχη πρωτεΐνη και προϊόντα ολικής άλεσης σε 3 γεύματα τη μέρα.
5. Leona Lewis
 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Αν και δεν θα την λέγαμε ποτέ υπέρβαρη, η βρετανή μουσικός Leona Lewis αποφάσισε να αδυνατίσει αφού για χρόνια την ενοχλούσε το σώμα της. Σε συνέντευξη στο περιοδικό Grazia, η Lewis αποκάλυψε ότι έχασε τα κιλά ακολουθώντας μία δίαιτα με πολλά λαχανικά, πολύ νερό και κυρίως αποφεύγοντας κάθε είδους τυποποιημένο και βιομηχανοποιημένο τρόφιμο για 1 μήνα.
6. Gwyneth Paltrow
 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Η Gwyneth Paltrow είναι γνωστή για την ψηλόλιγνη σιλουέτα της, όπως και για τη λατρεία της στα βιολογικά προϊόντα. H μακροβιοτική διατροφή είναι μέρος της ζωής της, αλλά πέρσι αποφάσισε ότι πρέπει να σκεφτεί κάτι για να χάσει τα κιλά του καλοκαιριού.
Ένωσε τις δυνάμεις της με τον Δρ. Alejandro Junger, ειδικό στις αποτοξινωτικές δίαιτες, και δημιούργησαν ένα πρόγραμμα 1 εβδομάδας, το οποίο περιελάμβανε έναν χυμό (από παντζάρια, καρότα, μήλα και τζίντζερ), κοτόπουλο τεριγιάκι, μπρόκολο και σούπα ρόκας. Φυσικά απαγορευόταν οποιαδήποτε επεξεργασμένη τροφή, η καφεΐνη και τα γαλακτοκομικά «Όταν θέλω να χάσω κιλά, απλά τρώω λιγότερα ζυμαρικά, ψωμί και πατάτες», λέει η ίδια.
7. Salma Hayek
 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Το μυστικό της Salma Hayek για να φαίνεται τέλεια στις εμφανίσεις red carpet και στις ταινίες δεν είναι μόνο η yoga αλλά και η αποτοξίνωση με χυμούς, την οποά δήλωσε ότι κάνει εδώ και 15 χρόνια.
Μαζί με τον προσωπικό φίλο της Eric Helms, η Hayek δημιούργησε το Cooler Cleanse, ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης με χυμούς 3 ή 5 ημερών με υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον.
Το πρόγραμμα (που στοιχίζει 58 δολάρια τη μέρα) απαγορεύει και «καθαρίζει» το σώμα από επεξεργασμένα τρόφιμα, ροφήματα καφεΐνης, γαλακτοκομικά, αλκοόλ και σούσι. Οι συνδρομητές λαμβάνουν στο σπίτι 6 χυμούς την ημέρα έως 1.200 θερμίδες σύνολο.

8. Snooki

 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Η γνωστή «Snooki» ή αλλιώς Nicole Polizzi από τη σειρά του MTV «Jersey Shore» ξεκίνησε το 2010 την Δίαιτα των Μπισκότων του Δρ. Siegal γιατί δεν της άρεσε αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη. Η Cookie Diet περιλαμβάει μόνο 1 γεύμα την ημέρα (συνήθως κοτόπουλο) και 6 μπισκότα, καθένα από τα οποία περιέχει μοσχάρι και πρωτεΐνη γάλακτος, μόνο 11 γρ. υδατανθράκων και 90 θερμίδες.

9. Jessica Szohr

 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» Jessica Szohr έχει δηλώσει πως έχει περάσει αρκετές μέρες της με το πρόγραμμα Blueprint Cleanse. Για 2,5 μέρες κάθε φορά, η Szohr πίνει ωμούς χυμούς έως 1.200 θερμίδες την ημέρα. Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί και η Sarah Jessica Parker όταν νιώθει ότι έχει πάρει βάρος.
10. Kim Kardashian
 Οι περίεργες δίαιτες των celebrities
Οι αδελφές Kardashian έχουν υποστηρίξει σθεναρά μία σειρά αμερικάνικων συμπληρωμάτων αδυνατίσματος εν ονόματι QuickTrim. Τα χάπια ημέρας περιέχουν κυρίως καφεΐνη ενώ τα χάπια νύχτας είναι καθαρτικά. Η Kim Kardashian υποτίθεται ότι έχασε 7 κιλά περίπου με τη χρήση τους.
Πηγή: missbloom.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...